Powered By Blogger

perjantai 17. heinäkuuta 2020

TJK 29/2020 Silpputehtaan haaste

Tämä Joutaa Korttiin Silpputehtaan haasteessa haastettiin tekemään kortteja teemalla ruoka, syöminen.
Ensin ajattelin, että en taida löytää mitään haasteeseen sopivaa koska suurin osa materiaaleistani on kotona, ja itse olen mökillä. Askarelaatikoiden tutkimusmatkan jälkeen huomasin kuitenkin löytäneeni sopivaa materiaalia. Hiukan jopa iinnostuin teemasta ja aloitin toteuttamisen.

Ensin löysin tämän tyttären joka tulee ulos kehyksistään ja annoin hänelle herkkuja. Terveellisiä toki. Kortti sai nimekseen Herkkuhimo.


Seuraavaksi löysin tämän ei niin tyytyväisen kuvan, joka toi mieleeni sen, että aina kaikki mitä pitäisi syödä, ei välttämättä ole hyvää tai se ei maistu tai sitä ei voi jostain syystä syödä. Se saattaa joskus jopa kiukuttaa, ainakin itseäni kun elelen melkoisten ruokarajoitusten kanssa. Nälkä on, mutta ei ole mitä voisi syödä. Senkin kanssa oppii kuitenkin elämään. Kortti sai nimekseen Kuunteke nälkää ja kuikkua.
Sitten en voinut vastustaa, kun tämä vesimelonia popsiva pieni ihminen löytyi käsiini. Hän on valloittava. Tuo teksti taasen teki sen että hänestä tuli sitten kortin nimen mukaan Kaalimaan kakara.

Noissa kolmessa kortissa on kaikissa taustat, jotka olin tehnyt jo aiemmin gelli printillä. Valitsin vain teemaan ja kuviin sopivat varastostani. Taustoja onkin mukava välillä tehdä varastoon, on sitten mistä ottaa, kun tulee tarvetta.

Sitten muistin, että minullahan on"pikkusälä" kupissa hopealusikoita ja päätin niitäkin tässä haasteessa käyttää. Löysin sopivat pohjat, nekin aiemmin tehdyt, mixet tekniikalla ja nuo sievät tyttösten kuvat. Näinpä tyttöset pääsivät näihin kortteihin ja tekstit löysin vanhasta kirjasta.


Keittokulho 1/1


Papumuhennos 1/1

Mukava löytöretki ilta tulikin tämän haasteen parissa, ja vaikka aluksi tuntui, että ei ole mitään. Yllättäen huomasinkin, että teinkin sitten peräti 5 korttia tähän haasteeseen. Kiitos Sisko Wilkamanille haasteesta.

ATC kortteja kiiltokuvista

Mökille olin joskus vienyt pienen erän erilaisia kiiltokuvia. Löysin ne kätköistään ja päätin tehdä niistä Atc kortteja. Tällaisia niistä si...