Powered By Blogger

maanantai 13. syyskuuta 2021

Syyskuussa innostuin tekemään Skinny kortteja

Syyskuussa innostuin tekemään Skinny kortteja. Löysin kirpparilta ihastuttavan vanhan lasten satukirjan, jossa oli mukavia kuvia.

Päätin tehdä 5 kortin sarjan Skinnykortteja teemalla Sienimäistä. Tämä syksy 2021 on ollut sienten suhteen hyvin runsas ja sienestäjät ovat kehuneet että metsät ovat täynnä sieniä. Itse en ola harrastanut sienten keruuta, enkä osaa niistä oikein ruokaa laittaa. Syön kyllä, jos joku on laittanut. 

Ja tällaisia syntyi käsissäni.

 

Vaihdettu Puuhikselle.

Vaihdettu Puuhikselle.

Vaihdettu Puuhikselle.

 ATC ja muut askarrellut keräilykortit haaste

Ryhmässä ATC ja muut askarrellut keräilykortit oli haasteena tehdä parille 2 Atc korttia teemalla Ruskan sävyt. Sain tähän parikseni Tanja Tuulikin.

Haasteet, joissa on jokin teema, ovat minun mielestäni mukavia. On kiva ottaa haaste vastaan ja alkaa suunnitelemaan omaa toteutusta. 

Ensin pitää etsiä löytääkö varastoistaan haasteeseen sopivia kuvia ja onko pohjakortti jo valmiina, vai aloittaako sen pohjan tekemisestä. 

Ja sitten kun on suunnitellut ja saanut tulosta aikaan, pitää vielä miettiä, onko itse tyytyväinen, vastaako kortti tai kortit annettua teemaa. Ja kun sitten on tyytyväinen, voi osallistua tekemillään korteilla.

 

Minun korttini Tanja Tuulikille


Tanjan kortit minulle.

 

 

 


Mukava Askarteluvuoren vaihto

Askarteluvuoren korttivaihdossa haasteena oli lähettää arvotulle parille omista korteistaan 3 vapaavalintaista korttia.

Mukava tällainen vaihto välillä, koska kun harrastaa tätä kortteilua, niitä välillä kertyy itselle vähän liikaakin. Halusin osallistua tähän 3 eri askartelijan kanssa.

Ja tässä on kortit jotka sain vaihdossa. Kauniita kortteja kokelmiini sainkin yhteensä 10 kpl:tta, koska Hannele olikin laittanut mukaan yhden extrakortin.

Kiitos näistä korteista, Tiina, Hannele ja Arja.

 
Ja tässä ovat kortit, jotka minä lähetin pareilleni. Kirjoitin julkaisuun kuviin, kenelle korttini menivät.

 
 

ATC kortteja kiiltokuvista

Mökille olin joskus vienyt pienen erän erilaisia kiiltokuvia. Löysin ne kätköistään ja päätin tehdä niistä Atc kortteja. Tällaisia niistä si...