Powered By Blogger

Kesäfiilis 2021

 

 KESÄFIILIS

Kesäfiilis 2021 kirja alkoi hautua päässäni keväällä,kun pandemiatilanne alkoi näyttää siltä, että se voisi hiukan hellittää. 

Viimekesänä piti olla hissukseen omissa oloissaan ja ketään ei oikein voinut tavata. Edelleen pitää kulkea maski kasvoilla johon kyllä jo alkaa kyllästyä kun keväästä 2020 alkaen on niin tehty. Jatkuva käsien pesu on kuivannut kädet niin, että ne halkeilevat. 

Toivotaan nyt, että tilanne helpottaa ja korona saadaan kuriin Suomessa.

Kirjaani kirjaan kesän ajalta kaikkea mikä tuntuu hyvältä, laitan kuvia ja kirjoittelen. Tein tästä myös haasteen TNT ryhmään HIT haasteena jotta muutkin voivat alkaa tehdä omaa kesäfiiliskirjaa, vihkoa tai miten nyt kukakin haluaa kesäfiilistellä.

Tästä tämä siis lähtee ja jatkoa seuraa pitkin kesää...

  
 

PUUTARHAUNELMIA on tämän sivun nimi

 

Puutarhaunelmia. Niitä minun päässäni sikiää sellaista vauhtia, että ei paremmasta väliä. Jos minulla olisi enmmän voimia ja osaamista, minulla olisi todella todella suuri ja ihana puutarha.  Nyt se on sellainen yhden heikkovoimaisen naisen käsien tuotos mökillämme.                                                                                                                    En ole saanut tuota parempaa puoliskoani ihan vakuutettua siitä, millainen puutarha olisi minusta ihana ja se johtuu varmaan pitkälti siitä, että suunnitella minä osaan, mutta raskas työ ja osittain hoitokin jäisi sitten hänelle.                                                                                                          Ja hänellä on omat hommansa siellä mökilläkin. mutta minä nautin siitä pienestä ja ihanasta, joka minulla siellä on.
 
Kesäkuun aukeamaa ja ajatuksia


30.5.21 tunnelmissa, kun ei pääse jo puutarhahommiin kiinni...

Kodin kuvalehdessä 1957 (syntymävuoteni) ollut artikkeli puutarhan hoidosta

Kukkien laittamista mökkipihaan ja itikkavihaa. Kesä 2021 on varsinainen itikoiden vallankumousvuosi.

Elämän ajatuksia mökillä.

Mökkielämän ihanuutta...


 

Ei kommentteja:

ATC kortteja kiiltokuvista

Mökille olin joskus vienyt pienen erän erilaisia kiiltokuvia. Löysin ne kätköistään ja päätin tehdä niistä Atc kortteja. Tällaisia niistä si...