Powered By Blogger

lauantai 10. huhtikuuta 2021

Satuja ja tarinoita

Olin ilmoittautunut mukaan Silpputehtaan / Sisko Wilkmanin haasteeseen Satuja ja tarinoita, TJK 14-15.

Sitten aloin katselemaan, miten toteuttaisin kortin tai kaksi. Enkä löytänyt mistään muutamaa kuvaa, jotka tiesin ihan varmasti olevan. Ne vain olivat hyvässä paikassa nimeltä Talle. Mutta, mutta...missä se tällä kertaa olisi...etsii...etsii...ei löydä, ja on vajota epätoivoon.

Löysin sitten muutaman mystisen kuvan, ja ajattelin, että onhan mystisyyskin satua. Ja siitä on paljon tarinoita. Juuri olen lukenut uuden kirjani Pohjolan jumalattaret (Karolina Kouvola / SKS -kirjat) 

Näin sitten syntyi kolme metsän hengetärtä.

Metsän hengetär 1/3

Metsän hengetär 2/3 


Metsän hengetär 3/3 

Kun metsänhengettäret olivat valmiita, muistin, että minulla oli jäänyt yksi kuva käyttämärrä Annasta. Televisiossa oli vastikään sarja, joka perustui L.M.Montgomeryn kirjaan Annan nuoruusvuodet. Orpotytön seikkailut Prinssi Edwardin saarella lumosivat niin minut kuin monet muutkin. Joten mielestäni myös tämä sopi hyvin teemaan, ja tässä hän on

Anna, lopussa A

Tässä vaiheessa muistin missä minun Talle on. Se olikin askarehuoneen pöydän suojalevyn alla. Niin helppo paikka, enkä muistanut, vaan pengoin koko huoneen läpi. No, se hyvä puoli siinä oli, että tuli samlla järjestettyä kuvavarastoa ja muitakin askarevälineitä. Ja haahuiltua myös sitä ja tätä, ideoitua uutta Art sivua ja liimattua valmiiksi yksi keskeneräinen työ.

Näin syntyi lisää kortteja tälle teemalle. Ihmemaassahan se Liisa seikkailee, joten hän tuli yhdeksi korteista.

Liisa 1/1

Tallepaikasta löytyi myös Pinoccio teemaiset kuvat, ja jotta saisin tarinaa myös vähän sekoitettua, tein yhden kortin, jossa on itse Pinoccio ja ihmemaan Rabbit.


Pinoccio 3/3

Ja tietenkin piti tehdä Pinoccion isä, joka loi tämän hurmaavan nenänkasvattajan. Javiimeiseen korttiin talletui itse poika niin reippaana. Kaikki kortit ovat vaihdettavissa, jos jokin näistä kiinnostaa jotain toista kortteilijaa.

Pinoccio 1/3

Pinoccio 2/3

Kaiksenkaikkiaan olipa jälleen mukava tehdä näitä haastekortteja. Tykkään osallistua haasteisiin, koska silloin joutuu haastamaan itseään tekemään jotain erilaista. Omat kortit niin helposti klikkiytyvät aina samaan tapaan ja tyyliin.ATC kortteja kiiltokuvista

Mökille olin joskus vienyt pienen erän erilaisia kiiltokuvia. Löysin ne kätköistään ja päätin tehdä niistä Atc kortteja. Tällaisia niistä si...