Powered By Blogger

keskiviikko 24. helmikuuta 2021

TJK Tämä joutaa korttiin haaste 8-9 /2021

 

Sisko Wilkman toteuttaa FaceBook ryhmässä Atc,Skinny ja muut taidekortit haasteita, joissa on aina jokin teema. 

Me ryhmän jäsenet saamme sitten päättää osallistummeko ja miten, yhdellä vai useammalla kortilla. 

https://www.facebook.com/groups/407459439385066/permalink/2186195851511407

Nämä voi sitten jokainen julkaista haasteen sivulla sekä halutessaan omilla sivuillaan. Minä laitan näitä blogiini, välillä vai esille, välillä vaihtoon ja välillä kun oikein innostun, saatan tehdä niistä juttua. Kuten nyt. 

Tälle kerralle haaste oli mukaansa tempaava, tykkäsin teemasta joka oli Suhteita. 

Minut se laittoi tekemään askarepöydälle jääneistä kuvista ja silpuista useita kortteja jotka tässä nyt esittelen. Kiitos Siskolle innostavasta haasteesta.

Kaikki nämä Atc-kortit ovat myös vapaana vaihtoon, jos jokin juuri sinua puhuttelee.

TJK 8-9/2021 Suhteita "Elämän ihastelu" 1/1 Elämässä ihastuttaa moni asia, monet erilaiset suhteet kietovat meidät toisiimme. Pitävästi kuin pikaliima. Hellemmin kuin sähköistyvä paperi. Parasta kaikessa on juuri se - suhteet toisiimme. sinun minuun, ja minun sinuun.

TJK 8-9/2021 Suhteita "Elämän ja ihmisten opiskelu" 1/1 Meille kaikille on annettu elämä opiskeltavaksi. Kukaan ei ole kertonut, miten sen voi muuten oppia kuin elämällä sitä. Yhdessä. Luoda suhde toiseen ihmiseen tai mihin tahansa, jota itse tärkeänä pitää. Siinä on se elämän oppitunti. Meille kaikille.


TJK 8-9/2021 Suhteita "Matka onnellisuuteen" 1/1  
Onnea ei voi ostaa tai hankkia pikaruokaketjusta kotiin kuljetettuna. Onnea ei voi omistaa. Onnen voi saada, mutta se on suhde, josta tulee pitää hyvää huolta. Muuten siitä tulee menetetty suhde. Mutta ehkä sekin on meille jotain opettanut.

TJK 8-9 /2021 Suhteita "Love 1/2" 

TJK 8-9 / Suhteita "Love 2/2 Lasten välinen suhde on vahva, viaton. Vanhemman rakkaus lapseen on puhdasta, se on ihmissuhteista kaunein. Tunnesuhde, jota mikään muu suhde ei voi korvata. Mutta se on myös se haavoittuvin suhde, jonka menettämistä on vaikea korjata, joskus jopa mahdotonta.


TJK 8-9 /Suhteita "Aika kultaa muistot"3/3

TJK 8-9 /Suhteita "Aika kultaa muistot"2/3

TJK 8-9 /Suhteita "Aika kultaa muistot"1/3 Kun aika kultaa meidän muistomme, saattaa muisto jostain joka on joskus tuntunut ikävältä tai ottanut meiltä pois jotain tärkeää, alkaa tuntua paremmalta. Muisto kultautuu ja mieli käsittelee sen paremmaksi. näin sitäkin suhdetta on helpompi käsitellä ja elää sen kanssa. Ystävänä.

TJK 8-9 Suhteita 1/6 Ystävyys on ikuista. Tai sitten ei ole. Mutta aina se on tärkeää. Ihmisen on hyvä saada vaalia ystäväsuhteita. Silloin tietää, että jossakin on aina joku, joka välittää. Ja josta voi itse välittää.

TJK 8-9 Suhteita 2/6 Tämän kysymyksen meistä varmaan jokainen on joskus kysynyt itseltään. Tai ainakin mielessään. Me tarvitsemme rakkautta, sen, että joku rakastaa, välitää. Rakkaus suhteita on monenlaisia ja kaikki ne ovat yhtä tärkeitä.

TJK 8-9 Suhteita 3/6 Sille, josta välittää, jonka kanssa haluaa ylläpitää suhdetta, kannattaa aina välillä kertoa se: Olet tärkeä minulle. Vaikka tietäisi (muka) että kyllä toinen sen tietää. Sen sanoittaminen on silti tärkeää ja siihen on olemassa monia eri tapoja.

TJK 8-9 Suhteita 4/6 Joskus joku suhde ei meinaa sitten millään rakentua. Olen sitä mieltä, että jos on kaiken sen tehnyt, minkä osaa, soi ja jaksaa, ja se ei riitä, on ehkä parempi sitten kulkea eri teitä. Itseään ei kannata satuttaa turhaan.

TJK 8-9 Suhteita 5/6 Me ihmiset olemme myös kovia neuvomaan toisiamme. Myös suhteisiin liittyvissä asioissa. Minä ajattelen, että ihminen kyllä itse tietää, mikä on hänelle hyvä tapa elää ja olla. Ja jos on itse siihen valintaansa tyytyväinen, on silloin hyvä olla suhteessa itse itsensä kanssa. Ottaa elämäänsä sen tai ne asiat, jotka on itse valinnut.

TJK 8-9 Suhteita 6/6 Hemmottelu, siitä me kaikki tykkäämme. Saada antaa ja saada samalla itsellekin jotain. Suhteessa johonkin toiseen ihmiseen voimme kokea monia hyviä asioita, mutta mitään ei koskaan kannata pitää itsestään selvänä. Kaikenlainen suhteessa antaminen on aina molemminpuolista. Kukaan ei jaksa olla aina se joka antaa eikä koskaan saa mitään itselleen.


 

 


  

ATC kortteja kiiltokuvista

Mökille olin joskus vienyt pienen erän erilaisia kiiltokuvia. Löysin ne kätköistään ja päätin tehdä niistä Atc kortteja. Tällaisia niistä si...