Powered By Blogger

sunnuntai 19. joulukuuta 2021

Teatterin tähdet

Teatterin tähdet

Viimeaikoina ei ole juurikaan päässyt teatteriin. Kaksi pientä näytöstä olen viimeisen kahden vuoden aikana päässyt seuraamaan. 

Tälle tilanteelle me emme kukaan voi mitään muuta kuin toivoa, että vielä joskus pääsisimme elämään maailmassa, jossa on suht koht vapaa liikkuvuus ja mahdollisuus osallistua kulttuuririentoihin, matkustaa lomalle ulkomaille tai vaikka vain kokoontua isompiin sukujuhliin.

Löysin tällaiset teatteriaiheiset kuvat, jotka sitten päätyivät ATC-korteiksi. 

Sarja sai nimen Teatterin Tähdet. 


 


 

Kartanon emännät ja neidit

Kartanon emännät ja neidit

Olen aina tykännyt kartanoiden tunnelmasta ja tykkään lukea myös kirjoja, joissa tarina sijoituu kartanomiljööseen.

Joskus olen ajatellut, että olisi ihana joos olisikin saanut elää jossakin hienossa kartanssa, ja kokea sen aika ihmeellisen taian, joka niissä oli.

Mutta toisaalta, sellainen nasen elämä ei ehkä olisi riittänyt minulle. Kun en jaksa niin kauheasti kiinittää huomiota ulkonäköön ja hiusten jatkuvaan laittamiseen. 

Olisi voinut ahdistaa se jatkuva pukujen vaihtelu. Aamupäiväpuku, ratsstusasu, voi hyvänen aika sentään....lounasasu, päivällispuku ja sitten vapaa.ajan asuste joka vaihtuu vielä yöasuun. Huh!

Tässä korttisarjassa pääsevät esille kartanon rouvat ja nuoret neidit. Ensi tulee kolme korttia joissa on kartanon emännät.

 

2/3

3/3

1/3  

Sitten ovat vuorossa kartanoiden nuoret neidit.

2/3

1/3

3/3


ATC kortteja kiiltokuvista

Mökille olin joskus vienyt pienen erän erilaisia kiiltokuvia. Löysin ne kätköistään ja päätin tehdä niistä Atc kortteja. Tällaisia niistä si...