Powered By Blogger

lauantai 16. syyskuuta 2023

Syyskausi käynnistyy minullekin

 

Syksy on tullut joka minua suuresti harmittaa. 

Ei siksi, että syksyssä sinänsä olisi mitään huonoa, useinhan syksy on hyvinkin kaunis, lämmin ja värikäs. Se vain enteilee minulle talven tuloa joka on kauhistus. 

Talvenvihaaja minussa herää heti kun syysilmat kääntyvät räntäsateen, tuulen, kylmän ja "kuolleen" puolelle. 

Kylmä tekee minun elämästäni kivuliaan, joka paikkaa särkee ja luutkin ovat aina ihan jäässä. Kuljen sisällä useat villasukat jalassa, parit villa pöksyt ja viisi villapaitaa päällä ja silti palelee. En tykkää.

Oulussa käynnistyivät 4.9  ATC- liveillat, jossa kokoonnumme porukalla tekemään kortteja ja vaihtamaan niitä. Se on huippuhauskaa ja aina illat ovat täynnä luovuutta ja sen jakamista.

Myös pienet kurssitapahtumani käynnistyvät. Tänä syksynä toteutan Junk Journal / roskataidekirja kurssin, taidepäiväkirjakurssin ja väritapahtuman Encaustic Artin kautta. Näistä voi lukea kotisivultani 

 https://www.tmi-ullariina.com/

Seuraavalla kerralla 25.9 on Oulun Live-illassa teemana Vintage. Tein sinne nämä kuusi korttia. Sarjan nimi on The dreamers, ja kortit eivät ole vapaita vaihtoon ennen kuin näen, mikä niiden mahdollinen menekki on illassamme.

Kaikesta huolimatta (lue valittamisestani huolimatta) kaikille mukavaa syysaikaa!

 


 

 

 

ATC kortteja kiiltokuvista

Mökille olin joskus vienyt pienen erän erilaisia kiiltokuvia. Löysin ne kätköistään ja päätin tehdä niistä Atc kortteja. Tällaisia niistä si...