Powered By Blogger

maanantai 18. tammikuuta 2021

Kissamummi

 

31 tassua ja 8 pitkää paksua häntää

Minä olen kissamummi. En ehkä omasta halustani tahi aloitteestani, mutta moniko mummi se on ihan itse osallistunut lastenlastensa valintaan, tekoon tai ajankohtaan, jolloin he ilmestyivät. Elämä nyt on välillä epäreilua ja välillä reilua. Riippuen siitä miten sen ottaa. Roikkuen siitä mitä nyt itse kukakin haluaa mukanaan roikottaa. Joka tapauksessa, minulla on lapsia, mutta ei lapsenlapsia. Suru siitä on yhteinen esikoiseni kanssa. Mutta onneksi ovat kissat. Ja niitä on monta. Ja niillä kaikilla on tupsukorvat, pitkä häntä ja suuret tassut. Yhteensä siis 31 tassua. Ei, ei ole laskuvirhe. Yhdellä on vain 3 tassua. Hän on Pamela. Ne muut tytöt ovat Roosa, Puupa, Siiri, Suzzu ja Enna. Pojjat ovat Astor ja Nestori.

Tyttäreni ja hänen miehensä ovat kissankasvattajia. 

Rotu on Maine Coon.              

Löytyy täältä www.facebook.com/heavymeows

Kissat ovat viisaita. Sanoja vaille ihmisiä. Kissan elämänasenteessa on paljon arvokasta opittavaa. Miksi pitäisi murehtia turhia, jos on aikaa ottaa päikkärit? Tuon minä osaan…olenko siis kissa?

Tässä muutamia totuuksia

1. Näytä muille, mitä haluat.

Itseään ja omaa tahtoaan on hyvä kuunnella. Älä mieti liikaa toisten odotuksia ja ennakkoluuloja. Kun kissa parkkeeraa tietokoneen näppiksen päälle tai syliin torkkumaan, hänet harvoin häädetään paikaltaan. Mitä sinä haluat tehdä - ihan vain, koska se tuntuu miellyttävältä?

2. Ota vastaan hellyyttä.

Älä mieti, ansaitsetko silitykset tai täytyiskö juuri nyt tehdä jotakin tärkeämpää. Harva asia elämässä on tärkeämpää kuin rakkaan ihmisen hellä kosketus. Ojentaudu siis nautiskelemaan. Venyttele. Käännä esiin se kohta, jota toivot rapsutettavan.

3. Älä murehdi turhia.

On ajan tuhlausta vatvoa asioita, joihin ei voi vaikuttaa tai jotka eivät ole ajankohtaisia, ota mieluummin päikkärit.

4. Tuota iloa muille.

Ilon tuottamiseen ei tarvita erityisiä tekoja tai suorituksia. Kun rakkaimpasi näkevät sinut, he ilahtuvat. Heidän silmissään olet täydellinen, vaikka toki he tietävät myös ärsyttävät puolesi. Sinä itse riität niille, joille olet tärkeä.

5. Huolehdi perusasioista.

Muista syödä ja nukkua hyvin ja tarpeeksi.

Lähde:https://www.kodinkuvalehti.fi/artikkeli/voi-hyvin/psykologia/kun-joku-silittaa-kerjaa-lisaa-ja-nelja-muuta-kissan-viisautta

 

Tein Atc-korttisarjan kissoista. Nämä Tim Holzin kissaleimat ovat valloittavan ihania.







 

 

Ei kommentteja:

Keskeneräiset valmiiksi tai ainakin melkein

Päätin saattaa askispöydän laidalla lymyilleet Atc kortit valmiiksi. Tai ainakin melkein.  Minusta kun tuntuu, että ei ne ole koskaan kokona...